Gooi een bal en maak een panoramafoto met 36 camera’s

December 13, 2011
By
pub-6766696486810458

Komende jaren zullen we er steeds meer en meer van horen, 3D printen. Met deze nog redelijk nieuwe techniek kunnen we nu al de meest bizarre dingen maken. Jonas Pfeil uit Berlijn heeft voor zijn studie een bal ontworpen waarin 36 camera’s verwerkt zitten. Wanneer deze bal in de lucht gegooid wordt zal hij op het hoogste punt met alle 36 camera’s een foto maken waardoor je een perfecte 360 graden shot krijgt. Doordat alle foto’s tegelijkertijd genomen worden heb je geen problemen met bewegende objecten en dergelijke.

De camera’s komen uit mobiele telefoons en hebben een resolutie van 2 megapixel en de foto’s worden binnen seconden gedownload op een special stuk software. De Panoramic Ball Camera is nog niet te koop, maar ik zie al ongelooflijk veel potentie voor de FiFa. Nooit meer gedoe over wel of niet over de lijn, gewoon camera’s in die bal.

Bron

DIMMEN

Everybody needs a alter-ego

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookFonky Friday

Fonky Friday: Love Ain’t nothing but a business going on

Fonky Friday: Money, That’s What I Want

Fukit

Advertentie

Footer